Reparatie

Vrijwel elke kleine beschadiging aan een band door een schroef of spijker is meestal te repareren. Banden reparatie is daarom vele malen voordeliger dan de aanschaf van een nieuwe band.

Van prop (nood-reparatie) tot plug/pleister combinatie verzorgen wij alle soorten reparaties.


Opleggen

Voor het opleggen van banden of wisselen van zomer & winter banden kunt u ook bij ons terecht. Het wissel van zomer/winter banden duurt ongeveer 1 uur.

Na het opleggen / wisselen worden uw banden worden deze tevens gebalanceerd.


Balanceren

Wanneer uw stuur trilt bij bepaalde snelheden is het hoogste tijd om uw banden te laten balanceren. Goed gebalanceerde banden bevorderen het rijcomfort en wegligging, vermindert slijtage aan uw banden en bespaart brandstof.


Uitlijnen

Bij een uitlijning worden de wielen onder de auto rechtgezet. Door tegen een stoeprandje aan te rijden of door een botsing kunnen de wielen niet meer recht onder de auto staan. Soms moet de auto ook uitgelijnd worden als er iets van de wielophanging of stuurinrichting is vervangen.

Als het stuur scheef staat bij het rechtdoor rijden of als het stuur trekt naar een kant kan dit wijzen op een verkeerde uitlijning.


Opslag

Heeft u geen ruimte of zin in de opslag van uw zomerbanden of winterbanden bij u thuis? Wij slaan uw banden graag op in ons depot, Geen probleem!

Heeft u ze nodig, dan hebben we ze direct bij de hand! Opslag van uw banden wordt altijd berekend per seizoen.